cult24

Καλωσoρισατε στο cult24

Καλωσηρθατε στο νεοσύστατο site του Cult24.

1446667194

Από: Βαρουχάκης

Καλωσήρθατε στο νεοσύστατο site του Cult24.

Γιορτάζουμε μια ιδιαίτερη στιγμή για μας, καθώς ένας μεγάλος στόχος μας έχει εκπληρωθεί και αυτό ελπίζουμε να είναι μόνο μια αρχή για το μέλλον!

Και αυτός δεν είναι άλλος από την δημιουργία ενός site που μας καλύπτει πλήρως (επιτέλους).

Αυτή την φορά το site είναι πολύ πιο πρόσχαρο στο μάτι, πιο ευκολόχρηστο και πολύ πιο οργανωμένο ώστε να κρατήσει τον επισκέπτη και να μην τον κουράζει.


Έτσι, υπάρχουν πλέον κατηγορίες και υποκατηγορίες. Θα τις βρείτε πατώντας στο κουμπάκι πάνω δεξιά.

  1. Το Ποδόσφαιρο θα δεσπόζει ως γνήσιος βασιλιάς των σπορ και χωρίζεται στα της Ελλάδας και στα του κόσμου (Διεθνή). Στις υποκατηγορίες συναντάτε τα Hall of Fame(επιλογές δικές μας με ενδεκάδες και επιλογές παικτών γενικότερα), αφιερώματα (γενικότερα ότι έχει να κάνει με Ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο), ρετρό (κυρίως αφιερώματα σε παίκτες και ομάδες που έχουν απολέσει την αίγλη τους αλλά παραμένει η δόξα τους) και cult (ξεχωριστή κατηγορία για ξεχωριστές περιπτώσεις).

  2. Στην ενότητα Άλλα Σπορ, θα βρείτε την κατηγορία του Μπάσκετ σε διεθνή και εγχώρια χωράφια. Ξανασυναντάμε τις κατηγορίες Ρετρό και Αφιερώματα. Επίσης στην υποκατηγορία των Άλλων Σπορ θα συμπεριλαμβάνεται ότι σχετίζεται με τα υπόλοιπα σπορ αλλά και με παιχνίδια που αφορούν τον χώρο των σπορ γενικότερα και κείμενα σχετικά με τον αθλητισμό γενικότερα.

Όπως είχαμε και στο προηγούμενο site, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό θα υπάρχουν άρθρα και κείμενα για κατηγορίες εκτός αθλητισμού.

 

  1. Στην Επικαιρότητα – Κόσμος κατηγορία, θα βρείτε τις κατηγορίες Πολιτικά – Κοινωνικά (νέα και απόψεις με το δικό μας χαρακτήρα), Σπορ (απόψεις υποκειμενικές δικές μας και των αναγνωστών μας) αλλά και μια τρίτη κατηγορία με τίτλο Άλλα που θα αμπελοφιλοσοφούμε, γκρινιάζουμε, νοσταλγούμε, αηδιάζουμε για οτιδήποτε άλλο δεν εντάσσεται στα παραπάνω.

  2. Η Μουσική είναι βασικό συστατικό του νέου site, θα προσπαθήσουμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα άρθρα, αφιερώματα, νέα για όλα τα είδη μουσικής αν είναι δυνατόν.

  3. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον Κινηματογράφο, όπου ανυπομονούμε να μιλήσουμε για Σειρές, Ταινίες και να γράψουμε και αφιερώματα.

 

Επιπλέον, μπορείτε να δείτε τις μάπες μας και τι κάνουμε στον χρόνο που υπολογίζεται (ζωή –cult24).


Τέλος, στο Cult24 ελπίζουμε να βάλουμε όσο πιο περισσότερα μπορούμε, είναι η παρακαταθήκη μας, το portfolio μας που λένε στα χωριά.Προσδοκούμε να δημιουργήσουμε ένα "θησαυροφυλάκιο" όλων αυτών των φωτογραφιών, βίντεο, άρθρων που έχουμε στην συλλογή μας και ευελπιστούμε ότι με δουλειά και μεράκι θα αποτελούμε ένα σημείο αναφοράς για τους ποδοσφαιρόφιλους και όχι μόνο.


Είμαστε περήφανοι μέχρι στιγμής, όχι μόνο για τον αριθμό (πιστών) φίλων που έχουμε προσελκύσει αλλά ότι έχουμε καταφέρει σε έναν ευαίσθητο χώρο όπως είναι ο αθλητισμός, να κρατήσουμε ένα ψηλό επίπεδο μακριά από φανατισμούς και υποκειμενικές αντιλήψεις. Στόχος μας είναι ο χρήστης του site να περνάει ευχάριστα και ποιοτικά την ώρα του στο site μας, το οποίο θα αναδεικνύει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που έχουμε σαν σελίδα.

 

Δεδομένου του κόστους κατασκευής και συντήρησης του site, η ύπαρξη χορηγών θα βοηθούσε στο εγχείρημά μας. Γι αυτό, αν θελήσετε να διαφημίσετε την εταιρία σας, το site σας, είμαστε πέρα για πέρα ανοιχτοί για κάθε πιθανή συνεργασία που θα ωφελήσει και τις δύο πλευρές.

 

Ελπίζουμε να περάσετε καλά στο νέο μας site και εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε να το πετύχουμε.

 

Μέχρι τότε, ευχαριστούμε από καρδίας για την υποστήριξή σας.

 

Η ομάδα του cult24.gr / “Cult24.