ΜΠΑΜ ὁ θεός τῆς πόλης: Μια ταινία μικρού μήκους που αφορά τον μαύρο δρόμο των ναρκωτικών και την προσπάθεια να ξεφύγεις από αυτά...

1505755725

Γράφει ο Φίλιππος Δημόπουλος

 

Τον τελευταίο καιρό λόγω και των τηλεοπτικών σειρών για την ζωή του μεγαλύτερου βαρώνου ναρκωτικών στην ιστορία, του Πάμπλο Εσκομπάρ, το θέμα των ναρκωτικών και η μαφία που τα περιτριγυρίζει είναι στην μόδα. Άλλωστε είδαμε και μεις από όλα αυτά ότι τα χρήματα που κινούνται σε αυτό το παράνομο εμπόριο είναι πέρα από κάθε φαντασία.

Άνθρωποι πλουτίζουν από αυτά και άλλοι χάνουν τον ύπνο τους η ακόμα χειρότερα και την ελευθερία τους αφού μπλέξουν με εμπόριο η κάνουν τα θελήματα του κάθε ''μούτρου'' για τον οποίο δουλεύουν.

Η ταινία μικρού μήκους ''ΜΠΑΜ ὁ θεός τῆς πόλης'' μας δείχνει τον σκοτεινό αυτό δρόμο και την προσπάθεια για επανένταξη στην κοινωνία ύστερα από τα σίδερα της φυλακής. Την προσπάθεια να αποφύγεις αυτόν τον στραβό δρόμο και να μπορέσεις να ορθοποδήσεις. Θα μπορέσεις να το κάνεις;;; Θα σε αφήσουν;;;

Μια ταινία του Κωνσταντίνου Μπελετσιώτη στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης ο Σπύρος Ιωάννου (Φυλακές Ανηλίκων) και ο Ιωάννης Κοντοπίδης (Τμήμα Ηθών).

Την ταινία μπορείτε να την παρακολουθήσετε από αυτό το link παρακάτω: