Φανούρης Γουνδουλάκης το καλύτερο παιδί!

1499936098

Του Φίλιππου Δημόπουλου

 

Ξυπνάς σήμερα και νιώθεις κάπως περίεργα. Ξέρεις ότι κάτι συμβαίνει σήμερα. Λες γιατί νιώθω κάτι τέτοιο και ανοίγεις τον υπολογιστή για να βρεις υλικό για το αγαπημένο σου Cult24.

Όταν ανοίξεις λοιπόν και κοιτάς το υλικό, κάνεις μια βόλτα και σε μια από τις αγαπημένες σου ενότητες. Ποιές είναι αυτές; Μα τα γενέθλια!

Εκεί συνειδητοποιείς ότι σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο! Έχει γενέθλια ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Φανούρης που κλείνει τα 34 χρόνια ζωής. Ο Φανούρης όλων μας. Ο τύπος που όπως λέει και ο Chillador στο άσμα που είχε δημιουργήσει πριν χρόνια για το Fight Club, είναι το καλύτερο παιδί και δεν έχασε ποτέ αγώνα λόγω τραυματισμού.

Είναι από τους πιο τίμιους παίχτες που έπαιξαν ποτέ (και παίζει ακόμα) και δεν γινόταν να μην τον υμνήσουμε και εμείς με την σειρά μας.

Μπορεί πλέον να αγωνίζεται μακριά από την Πλατεία και τον Πανιώνιο, αλλά εμείς εκεί τον είδαμε να παίζει μεγάλη μπάλα και εκεί τον αγαπήσαμε. Αυτός είναι ο λόγος που εκτός του ύμνου-άσματος για την θεότητα αυτή βάλαμε και 3 βιντεάκια για να τον θαύμάσουμε!

Εδώ το άσμα που έχει μπει σε κάθε σπίτι και κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας:

Εδώ ένα τοπ-10 με γκολάρες του Γουνδουλάκαρου:

Πάρτε και  ένα με ασίστ:

Εδώ τον βραβεύει ο Πλατανιάς για τις 300 συμμετοχές του στην Superleague: