Επιτραπεζια παιχνιδια

1445456993

 

Είπα να σπάσω την ποδοσφαιρική μονοτονία της σελίδας και να αναφερθώ σε κάτι πολύ αγαπημένο! Τα επιτραπέζια παιχνίδια!!
Θέλω να πιστεύω ότι όλοι σας έστω και μια φορά στη ζωή σας έχετε παίξει κάποιο.Θα παρακαλούσα όποιος δεν έχει παίξει επιτραπέζιο να πάει στο κοντινότερο παράθυρο να το ανοίξει και να πέσει κάτω!!
Η λίστα με τα παιχνίδια που θα δείτε παρακάτω είναι καθαρά υποκειμενική και σχόλια του τύπου ” Μα δεν έβαλες αυτό..” ,” Είναι δύνατον να λείπει αυτό.. ;; ” θα παρακαλούσα να μην υπάρξουν!! ΄΄Οποιος παρόλα αύτα σχολιάσει, να ξέρει ΄ότι είναι γελοίος φισφιρίκος!!
Kαι πάμε να ξεκινήσουμε:
1. Hotel
Το Hotel ρε φίλε ναι! Μπόρει να είναι και απ τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει.Δυστυχώς δε το είχα ποτέ και έτσι φορτωνόμουν συχνά σε φίλους που το είχαν.Σε όποιον οι λέξεις President, Boomerang, Wakiki είναι άγνωστες,θα τον παρακαλούσα να κλείσει ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ τον browser! Δεν υπάρχει μεγαλύτερο fail απ το να έχεις αγοράσει το President και ο αντίπαλος να έχει προλάβει να χτίσει απέναντι!
2. Πολιορκία
Τεράστιο παιχνίδι και ατελείωτες ώρες καψίματος! Το κακό ήταν ότι από απροσεξία τα περισσότερα στρατιωτάκια είχαν σπάσει! Είχα τη τύχη να το έχω και ακόμη το θυμάμαι και κλαίω σε εμβρυική στάση!Μετά από τόσα χρόνια δεν έχω καταλήξει αν ήταν καλύτερο να έχεις το κάστρο ή το όχυρο!Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι και το κανόνι και η βαλίστρα έσπερναν..Οι καταπέλτες ήταν λίγο απαράδεκτοι είναι η αλήθεια!
3. Ghost Castle
Το δάκρυ μου τρέχει πάνω στο πληκτρολόγιο αυτή τη στιγμή! Δυνατό παιχνίδι και αυτό, η μαγκία με την νεκροκεφαλή ήταν πολύ κάλη! Πιθανόν να βρίσκεται κάπου χωμένο στο πατάρι του σπιτιού μου.Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι σβήναμε και τα φώτα για να γίνει πιο αληθοφανές!
4. Heroes Quest
Εδώ τα πράγματα γίνονται πιο αντρικά! Απ τα πρώτα RPG που έχω παίξει και είχα φάει μεγάλο σκάλωμα..με επικά games που κρατούσαν ώρες! Υπάρχει ακόμη ένα game ανοιχτό που τρέχει και μάλλον δε θα τελειώσει ποτέ. Το είχαμε ξεκινήσει το 1997
5. RISK
Παιχνίδι στρατηγικής και αυτό απ τα πολύ καλά της κατηγορίας του! Μέχρι και 3-4 χρόνια πριν παίζαμε καμιά φορά!Απ όσο ξέρω έχει βγεί και RISK II και RISK Lord of the Rings,αλλά δε τα έχω παίξει!
6. Subbuteo
Ποδοσφαιρική σελίδα είμαστε,προφανώς το Subbuteo δε θα μπορούσε να λείπει! Σε όποιον δεν έχει πονέσει το νύχι χτυπώντας με το δάχτυλο τον παίχτη δεν έχει ζήσει! Είχα μόνο τη τσόχα και πιστέυω πως όπως και όλοι μας,έτσι και έγω ήθελα να πάρω κερκίδες και προβολείς για να κάνω το δικό μου γήπεδο.Τελίκα πήρα μόνο το κύπελλο του Champions League,και κάποιες επιπλέον ομάδες!
7. Cluedo
Όλοι είχαμε μέσα μας έναν μικρό ντέντεκτιβ.Θυμάμαι την απίστευτη ικανοποίηση που ένιωθα όταν έβρισκα τον ένοχο!Τίμιο επιτραπέζιο!
Το σταματάω κάπου εδώ γιατί αν συνεχίσω ούτε TOP20 δεν είναι αρκετό!