Οι Κύπριοι το τερμάτισαν! Στοιχηματισμός ακόμα και σε παίχτες θα είναι πλέον αποδεκτός!

1479199104

Από: Φίλιππος Δημόπουλος

 

Γενικά έχουμε δει και έχουμε δει στο ποδόσφαιρο με το στοίχημα και πολλά άλλα. Στην Κύπρο όμως το τερμάτισαν με την απόφαση τους να αφήσουν τους ποδοσφαιριστές και όσους συμμετέχουν ενεργά σε αγώνες να στοιχηματίζουν μέχρι 100 ευρώ. Είναι σαν να λες στον άλλο στήσε ελεύθερα ρε παιδί αρκεί να μην σε καταλάβω. Σε φάση σε αφήνω να αντιγράφεις σε διαγώνισμα αλλά εντάξει μην αντιγράψεις όλες τις ασκήσεις απλά μέχρι να πιάσεις 5 ρε παιδάκι μου για να περάσεις. Αν γράψεις παραπάνω θα σε τιμωρήσω!

Με σημερινή της εγκύκλιο  η ΚΟΠ λοιπόν ενημερώνει τα σωματεία Α`, Β`, Γ` κατηγορίας, Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ, Futsal και Γυναικείου ποδοσφαίρου ότι το Δ.Σ. της ΚΟΠ στην συνεδρία του στις 01.08.2016 αποφάσισε να τροποποιήσει τον Πειθαρχικό Κανονισμό προσθέτοντας άρθρα, αναφορικά με την στοιχηματική δραστηριότητα ατόμων που εμπλέκονται με οποιονδήποτε τρόπο στο ποδόσφαιρο. Και η FIFA μας έστειλε Κύπριο για να λύσουμε τα προβλήματα που έχουμε στο ποδόσφαιρο μας.

«Οποιοδήποτε Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου, Σωματείου ή Εταιρείας που έχει σχέση με την διαχείριση ποδοσφαιρικού σωματείου, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου ή Επιτροπής ΚΟΠ, Μέλος προσωπικού ΚΟΠ, Διαιτητής, Παρατηρητής, Παρατηρητής Αγώνων, ποδοσφαιριστής, συμπεριλαμβανομένων των συζύγων  αυτών και/ή οποιονδήποτε του διαμένει κάτω από την ίδια στέγη, απαγορεύεται να συμμετέχει άμεσα ή έμμεσα, σε στοιχήματα ή παρόμοιες δραστηριότητες που έχουν σχέση με  ποδοσφαιρικούς αγώνες που αφορούν πρωταθλήματα και/ή διοργανώσεις της ΚΟΠ ή έχει άμεσο ή έμμεσο οικονομικό συμφέρον σε τέτοιες δραστηριότητες. Συμμετοχή σε στοίχημα θεωρείται ο συνολικός χρηματισμός πέραν των 100 ευρώ σε κυπριακές ομάδες ή κυπριακή ομάδα ή σε συνδυασμό με κυπριακές ομάδες. Σε περίπτωση καταδίκης δυνάμει του παρόντος άρθρου καταγγελλόμενος θα αποστερείται την αθλητική ποδοσφαιρική του ιδιότητα».

Εδώ και σε φωτογραφία:

 

Αγαπάμε Κύπρο είναι οι καλύτεροι πλέον..

credits στο sigmalive.com