Αθλητισμός και σώβρακο (VIDEOS)

1479132977

Από: Φίλιππος Δημόπουλος

 

Χθες στο Ελλάδα-Βοσνία εκτός από τα διάφορα έξω-αγωνιστικά που ζήσαμε (ας μην αναφερθούμε) ζήσαμε και το ΕΠΙΚΟ σκηνικό με τον Τζέκο να κατεβάζει το σορτς του Παπασταθόπουλου πάνω στα νεύρα του με όλο το κοινό που παρακολουθούσε αρχικά να γελάει και μετά να βρίζει τον επιθετικό της Ρόμα! Φυσικά ακολούθησε διακοπή με τους παίχτες να ανταλλάζουν ''γαλλικά'' και τον διαιτητή να αποβάλλει εκτός των άλλων με 2η κίτρινη τον Τζέκο. Το θέμα μας φυσικά είναι η ενέργεια.

Εδώ το σκηνικό:

 

Την έχουμε δει αρκετές φορές στο ποδόσφαιρο είτε στα μέρη μας είτε στο εξωτερικό. Σκηνές πάνω σε νεύρα η καταλάθος μας χάρισαν άπειρο γέλιο! Ναι το ποδόσφαιρο έχει και από αυτό και εμείς αυτό κρατάμε περισσότερο. Λοιπόν για να μην κουράζουμε ας ξεκινήσουμε:

 

1) AEK-Oλυμπιακός

Φρανσουά Μοντεστό και Χουάν Κάλα με τον πρώτο πάνω στα νεύρα του να κατεβάζει το σορτς του δεύτερου

 

2)Αίγυπτος-Ιταλία

Ο τεράστιος Τζενάρο Γκατούζο σε προσπάθεια του να κερδίσει την μπάλα πέφτει κάτω και το σορτσάκι του φτάνει μέχρι τον αστράγαλο κερνόντας οπίσθια σε όλο το κοινό που παρακολουθεί τον αγώνα!

 

3)Πανιώνιος-Παναθηναικός

Ποιος ξεχνάει τον πανηγυρισμό του Κώστα Μήτρογλου;;;

 

4)Ίσμαελ Μπλάνκο

Το σκηνικό είναι ΕΠΟΣ

 

5)Σε αγώνα Ξάνθη-Πανθρακικός η αλλιώς El Thrakiko ο Σοφιάν Σερφά κάνει κανονικά στριπτίζ μπροστά από τον πάγκο της ομάδας του και όχι σε αυτόν όπως επιβάλλεται και τιμωρείται με 2η κίτρινη!

Από το 12.15 έως το 12.30 το βλέπετε

 

6)Και για το τέλος ο Μίρκο Βούτσινιτς ξεπερνάει όλους τους υπόλοιπους πανηγυρισμούς

 

Ότι άλλο έχετε στο μυαλό σας και έχουμε ξεχάσει μπορείτε να το στείλετε στο contact @cult24.gr η στην σελίδα μας στο Facebook!