Το προφίλ του Βλάση Τσάκα είναι καλύτερο από το δικό σου! (PHOTOS)

1478616672

Του Φίλιππου Δημόπουλου

 

Ήρθε για τα καλά στην ζωή μας όταν είχε σκάσει ξαφνικά από το πουθενά με καφέ στο χέρι και μαύρο Arnette γυαλί κάνοντας δηλώσεις σε δημοσιογράφους ως μεσάζων ενός Άραβα Αλ Σαούντ Γουαλαχαλα (έχει σημασία πως τον λένε;; Εντάξει είναι 45ος στην σειρά για τον θρόνο της Αραβίας) και έταζε λαγούς με πετραχήλια..

 

 

Από Ροναλντίνιο μέχρι υπερσύγχρονο γήπεδο και πολλά άλλα! Φυσικά επειδή μάλλον ο διάδοχος ο συγκεκριμένος δικαιούταν μόλις 5-10 ευρώ από την περιουσία του Βασιλιά της Αραβίας, δεν έκατσε η φάση και για λίγο καιρό εξαφανίστηκε από την ζωή μας. Έκανε ένα πέρασμα από την Καβάλα αλλά δεν έχει την βαρύτητα του σκηνικού με τον Παναθηναϊκό!

 

Για όσους ξεχνάνε είχε ακουστεί και για ΠΑΟΚ γύρω στο 2001 με Αργεντινούς επιχειρηματίες. Το κονσόρτσιουμ όμως δεν ανέλαβε την ομάδα ούτε εκεί! Δεν θέλουμε τις επενδύσεις των ξένων θα σκεφτείτε σίγουρα γιατί ο Βλάσης είναι και φερέγγυος και μόνο σοβαρές προτάσεις φέρνει.. Νε τι;;

 

 

Φτάσαμε λοιπόν και στα καινούρια κονέ που προσπαθεί να κάνει για το Τριφύλλι. Αυτή την φορά λοιπόν αγαπητοί μου φέρνει Κινέζους! Ναι καλά ακούσατε Κινέζους..

Ποστάρει και άρθρο στα Κινέζικα για να το δουν οι Έλληνες φίλοι οι οποίοι φυσικά μιλάνε και καταλαβαίνουν άριστα την γλώσσα..

 

 

Φυσικά επειδή όπως έχει δηλώσει στο προφίλ του το ενδιαφέρον προχωράει.. Ποστάρει και άρθρο που τον κατηγορεί για παλαιότερες ιστορίες λέγοντας ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος δεν τα ξέρει καλά.. Πετάει και μια πετρούλα στον Γιάννη Αλαφούζο!

 

 

Φυσικά σαν γνήσιος Παναθηναϊκός κάνει και την καζούρα του στον Ολυμπιακό!

 

 

 

Και φυσικά σαν ''μεσάζων'' Κινεζικού φάουντ συμφωνεί και με προσπάθειες της Wanda να αλλάξει το Τσάμπιονς Λιγκ! Ξέρει ο Βλάσης ξέρει...

 

 

Bonus το σχόλιο του μετά το ντέρμπι στο Καραισκάκη με νικητή τον Ολυμπιακό (3-0)

 

 

Σαν τον Βλάση κανείς..