Ο ΜΑΧΗΤΗΣ Bradley Lowery

1473789146

Του Ιωάννη Κυράπογλου

 

Ένας μικρός οπαδός της Σάντερλαντ έζησε τη νύχτα της ζωής του όταν η Έβερτον φιλοξενήθηκε στο Stadium of Light. Ο 5χρονος Μπράντλεϊ Ρόουλι παλεύει για δεύτερη φορά στη ζωή του με τον καρκίνο μετά το νευροβλάστωμα που το διαγνώστηκε, και η Σάντερλαντ τον έκανε μασκότ στο δευτεριάτικο ματς της, δίνοντάς του την ευκαιρία να γνωρίσει τους ήρωές του από κοντά, περπατώντας στην έναρξη του παιχνιδιού μαζί με τον αρχηγό των «Μαυρόγατων», Τζερμέιν Ντεφόε.

Αυτό ήταν μονάχα ένα μικρό μέρος όσων έχει κάνει η Σάντερλαντ για τον μικρό Μπράντλεϊ. Η ομάδα διοργανώνει καμπάνιες ενημέρωσης και οικονομικής βοήθειας για τον μικρό, με σκοπό να μπορέσουν να βρεθούν τα 700.000 δολάρια που χρειάζονται για να μεταφερθεί σε κλινική της Αμερικής για τη νοσηλεία του. Η Έβερτον, αντίπαλος της Σάντερλαντ στο Δευτεριάτικο ματς, έκανε δωρεά 200.000 δολαρίων για τον μικρό ενώ κάλεσαν τον ίδιο και την οικογένειά του στο Goodison Park για το ματς του δεύτερου γύρου.

Στο γήπεδο όλοι φώναζαν το όνομά του για ένα πεντάλεπτο ενώ υπήρξε και πανό που έλεγε ‘We are with you, Bradley’ το οποίο μεταφράζεται ως «Είμαστε μαζί σου, Μπράντλεϊ». Ο 5χρονος μαχητής, μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε πως η βραδιά ήταν καταπληκτική, ήταν τόσο χαρούμενος που όλοι φώναξαν το όνομά του και που είχε τη χαρά να δει από κοντά τον αγαπημένο του Τζερμέιν Ντεφόε.

Μπορείτε ακόμα κι εσείς να συνδράμετε για τον μικρό Μπράντλεϊ μέσω της ηλεκτρονικής καμπάνιας Just One Pound For Bradley στην ιστοσελίδα http://uk.virginmoneygiving.com/charity-web/charity/displayCharityCampaignPage.action?charityCampaignUrl=justonepound

Κι όσοι επιμένουν πως το ποδόσφαιρο είναι «απλώς ένα άθλημα», δείξτε τους το χαμόγελο του μικρού Μπράντλεϊ τη στιγμή που ο κόσμος φώναζε το όνομά του. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, κύριοι.