ΑΝ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

1458072447

Από:Μπάμπης Μπατμανίδης και το Λογο Επειδή Δευτέρα με Παρασκευή 6-9 π.μ στον Libero 107.4

 

Η είδηση της πιθανής ενασχόλησης του Ανδρέα Παπαμιμίκου με τα κοινά του ΠΑΟΚ σκόρπισε ρίγες συγκίνησης σε όλους εμάς τους σημαιολόγους του ποδοσφαίρου, που ασχολούμεθα με την πολιτική μπαλίτσα.

 

Καθημερνά δικαιωνόμαστε που αναγνώσκουμε τα σύμβαντα τα οποία έχουμε ερμηνεύσει εδώ και πάρα πολλούς χαλεπούς καιρούς με ποδοσφαιρικά κριτήρια τερματίζοντας την έννοια του σταλεγακισμού. Η σύμπραξη λοιπόν αυτών των τόσο για κάποιους διαμετρικά αντίθετων τομέων μας ωθεί να περάσουμε σε ένα τριτοτέρατο επίπεδο σκέψης όπως επί παραδείγματι συμβαίνει και στην περίπτωση του πρώην προέδρου την ΟΝΝΕΔ. Στην παρούσα φάση δεν μπορούμε να γνωρίζουμε σε ποιον τομέα μπορεί να απορροφηθεί ο πάλαι ποτέ ισχυρός άντρας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ωστόσο μετά την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μπορεί να ενταχθεί στο τεχνολογικό τμήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα να απασχοληθεί ως υπεύθυνος ΦΑΞ.

Σε περίπτωση που πάλι αναλάβει έναν πιο αθλητικό ρόλο, όπως αυτόν του τεχνικού διευθυντή τώρα που η θέση του Φρανκ Άρνεσεν χήρευσε, οι επιλογές για ενίσχυση του ρόστερ του Δικεφάλου μέσα από τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας είναι πάμπολες καθώς η μεγάλη γαλάζια παράταξη διαθέτει ιχυρά ονόματα που (παρά) ακμάσαν ή ακμάζουν στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το Λόγο Επειδή έκανε ένα μικρό ξεσκαρτάρισμα στους εκλογικούς καταλόγους του Σεπτεμβρίου που μας πέρασε και σας παρουσιάζει την ιδανική ενδεκάδα με βάση νυν και υποψήφιους βουλευτές της τελευταίας εκλογικής αναμέτρησης.

 

 

 

1. ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ Υ.Β Γρεβενών

 

2. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ Βουλευτής Σερρών

 

3.ΧΟΛΕΒΑΣ Υ.Β Επικρατείας

 

4. ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ Υ.Β Έβρου

 

5. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Υ.Β Δράμας

 

6. ΑΝΤΩΝΙΟΥ Βουλευτής Καστοριάς

 

7. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Βουλευτής Β'Αθηνών

 

8. ΒΛΑΧΟΣ Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής

 

9. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Υ.Β Αρκαδίας

 

10. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας

 

11. ΣΑΜΑΡΑΣ Βουλευτής Α'Θεσσαλονίκης

 

 

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Υ.Β Β΄ Θεσσαλονίκης

 

 

MΠΟΝΟΥΣ…ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΑΧΥΦΑΓΕΙΟΥ