Τα intro των παιδικων που ολοι λατρεψαμε (Part I)

1456769607

Από: Φίλιππος Δημόπουλος

 

Βάζοντας προχθές τα βίντεο με Dragonball και Thundercats είδαμε ότι είστε και εσείς κατά βάθος παιδιά σαν και μας και είπαμε να μαζέψουμε μερικά από τα καλύτερα Intro παιδικών που αγαπήσαμε όταν είμασταν παιδιά. Κάθε ΣΚ κλασικά σε Alter, Star κτλ.

Φυσικά επειδή όλοι μας βλέπαμε αρκετά και δεν θα χωρούσαν σε ένα άρθρο είπα να κάνω 2 part για να μπορέσουμε να βάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερα και να σας ικανοποιήσουμε όλους.

Ξεκινάμε λοιπόν:

 

Thundercats

Ξεκινάω φυσικά με το αγαπημένο μου παιδικό. Ο Liono και η παρέα του σε μεγάλες περιπέτειες κόντρα στα σιχαμερά μεταλλάγματα και τον τεράστιο Μάμρα οποίος κάθε φορά για να αντιμετωπίσει τα αγαπημένα μας αιλουροειδή μεταμορφώνεται σε έναν παντοδύναμο πολεμιστή. Φυσικά ο Λάιονο, η Τσιτάρα και τα υπόλοιπα μέλη με το Ξίφος των Οιωνών και το μάτι της Θαντέρα καταφέρνουν να αντιμετωπίσουν το κακό. Σνιάρφ Σνιάρφ!

 

Χελωνονιντζάκια

Tα αγαπημένα σε όλους μας χελωνονιντζάκια, τα οποία φυσικά πήρανε τα ονόματα τους από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες της Αναγέννησης (Λεονάρντο Ντα Βίντσι, Μιχαήλ Άγγελο, Ραφαήλ και Ντονατέλο), είναι 4 μεταλλαγμένες χελώνες οι οποίες με την βοήθεια του δασκάλου τους, του ανθρωπόμορφου αρουραίου ονόματι Σπλίντερ, πολεμάνε το έγκλημα και τον μεγάλο τους αντίπαλο, τον δαιμόνιο Σρέντερ. In Ninjutsu we trust!

 

Gargoyles

Τα διάσημα τέρατα τα οποία πέτρωναν την ημέρα και το βράδυ πετούσαν πάνω από τον ουρανό της Νέας Υόρκης νομίζω τα θυμάστε όλοι. Και αν δεν το βλέπατε μάλλον τα παιδικά σας χρόνια δεν ήταν και τόσο ωραία. Προσωπικά ελπίζω να γίνει ταινία κάποια στιγμή. Ελπίζω το ίδιο να θέλετε και σεις.


Pokemon

Το διάσημο Πόκεμον είναι και ένα από τα μεγαλύτερα franchise παιδικών που έχει δημιουργηθεί ποτέ. Ας, Μίστυ και Μπροκ (πότε θα ανοίξεις τα μάτια σου ρε φίλε;;) σε μεγάλες περιπέτειες κόντρα στην ομάδα Πύραυλος, η οποία προσπαθεί να κλέψει τον Πίκατσου και να φυλακίσει όσα περισσότερα πόκεμον μπορεί. Μαζί τους ο θεούλης Meowth ο οποίος το παίζει έξυπνος και κάθε φορά την πατάει μαζί με τους αφέντες του. Πικα πικα!

 

Transformers

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις μιας και τα έχουμε όλοι πρόσφατα στο μυαλό μας καθώς βγαίνουν ταινίες με την σέσουλα. Τα Ότομποτς του Όπτιμους Πράιμ κόντρα στα Ντισέπτικονς του Μέγκατρον σε μια μάχη για την σωτηρία της Γης εκτός των άλλων.

 

Και τέλος η αιτία αυτού του άρθρου το περίφημο και αγαπημένο από μεγάλος μέρος της γενιάς των 90s το Dragonball.

 

Θα σταθώ στα πρώιμα στάδια της σειράς με τον Γκόκου μικρό πάνω στο συννεφάκι και με την ουρά του ψάχνοντας τις 7 μαγικές σφαίρες dragonball οι οποίες όλες μαζί δημιουργούσαν έναν πανίσχυρο δράκο ο οποίος πραγματοποιούσε κάθε σου ευχή! Φυσικά εκτός από βοήθεια ο μικρός Γκόκου είχε και αντίπαλους που είχανε τις ίδιες φιλοδοξίες.

 

Dragonball

Dragonball Z

Dragonball GT

 

Σαν την Λάμψη έγινε μετά..

 

Θα υπάρξει και δεύτερος μέρος το ξαναλέω.