Το τρειλερ του Warcraft ειναι ακριβως αυτο που ονειρευοταν καθε φαν.

1447062364

Η πρώτη μου επαφή με το Warcraft ήταν το μακρινό 2003 όταν έπαιξα για πρώτη φoρά το campaign του Reign of Chaos και φυσικά του Frozen Throne. Μία λέξη λατρεία. Στη συνέχεια πέρασα αρκετά χρόνια παίζοντας DotA. Μπορεί να μην έπαιξα ποτέ WoW αλλά τα πάντα που έχουν σχέση με το franchise του Warcraft με ενδιαφέρουν κυρίως η ‘μυθολογία’ του γι’ αυτό δε σταμάτησα να διαβάζω άρθρα στο wowwiki (ναι υπάρχει κάτι τόσο καμμένο) και να βλέπω βίντεο με τις ιστορίες των ηρώων. Πάμε στο σήμερα καινούργιο κόλλημα το Hearthstone (card game με ήρωες του Warcraft για όσους δεν γνωρίζουν) και εκεί που όλα ήταν ήσυχα πέφτω σε ανακοίνωση του imdb πριν ένα χρόνο ότι είναι στα σκαριά ταινία Warcraft κατευθείαν λέω αν κάνουν καμία μούφα όπως το Dragonball δε θα ξέρουν που να κρυφτούν. Μετά όμως έρχεται αυτό και τα αλλάζει όλα.

Η ταινία θα είναι αναπαράσταση των γεγονότων του πρώτου παιχνιδιού του Warcraft και σαν κύριους πρωταγωνιστές θα έχει τον Anduin Lothar, ο τύπος στα αριστερά της πάνω φωτό που όπως είναι ήδη γνωστό θα είναι ο Ragnar Lothbrok από το Vikings κατά κόσμον Travis Fimmel, και τον Durotan το ορκ στα δεξία κατά κόσμον Toby Kebbell.

Η ιστορία της ταινίας πάει κάπως έτσι ο πλανήτης στον οποίο ζούσαν τα ορκ είχε ερημωθεί κυρίως επειδή δαίμονες έπεισαν τα ορκ να σφάξουν όλους τους υπόλοιπους κατοίκους ένας ορκ σαμάνος ο GulDan συμμαχεί με ένα δαίμονα και μεταφέρει το λαό του στο Azeroth με σκοπό να γίνει το καινούργιο σπίτι τους εκεί όμως εκεί υπάρχει ήδη ένα πανίσχυρο βασίλειο ανθρώπων. Λογικό και επόμενο να γίνει πόλεμος. Ο Anduin και ο Durotan προσπαθούν να βρουν μια λύση ενώ όλοι οι υπόλοιποι δε βλέπουν άλλη επιλογή από τον πόλεμο.

Τι είδαμε τώρα στο τρέιλερ αιμοδιψή ορκ σκηνές απολαυστικής μάχης και μυθικά πλάσματα όλα τα συστατικά δηλαδή που χρειάζεται για να πετύχει μια ταινία Warcraft. Οπότε ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Ιούνιο.

Φαν φακτ ο σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Duncan Jones από μικρός φαν του παιχνιδιού ή απλά ο γιος του David Bowie.